Välkomna till Stora Rör

Nedan hittar ni tips och aktiviteter i

mysiga Stora Rör och runt om på Öland

Öland och specifikt Stora Rör är ett perfekt resmål för familjer som vill ha en aktiv semester. Det finns många saker att göra inom gång- eller cykelavstånd från våra verksamheter. För sportiga besökare finns det ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan.

Spela padel eller tennis

På Mormors kan du inte bara koppla av och njuta av god mat och härlig natur, utan du kan även utöva padel och tennis. Med vår idylliska miljö och charmiga faciliteter är Mormors det perfekta stället för en aktiv och avkopplande semester. Kom och upplev den härliga atmosfären på vårt pensionat samtidigt som du spelar padel eller tennis. Boka tid via länken nedan.

Vandra eller cykla på Öland

Letar du efter en unik och vacker naturupplevelse under din vistelse på Öland? Då finns det inget bättre än att utforska de fantastiska vandrings- och cykellederna som finns i området. Bortom våra verksamheter vid Stora Rör finns det mysig tallskog med havet som vacker kuliss – perfekt för en aktiv semester.

Hyr en cykel

Hos oss kan hyra cyklar. Ta med en vän eller familjemedlem och ge er ut i vår vackra natur. Eller varför inte ha cykeln hela veckan och ta dig runt Öland på egen hand?

Spela golf på Öland

På Ekerum Resort Öland finns två fantastiska golfbanor som passar alla nivåer av golfspelare. Med vackra omgivningar och en utmanande design är dessa banor ett måste för alla golfentusiaster. Boka din runda redan idag och upplev den natursköna golfbanan på Öland.

Öland och specifikt Stora Rör är ett perfekt resmål för familjer som vill ha en aktiv semester. Det finns många saker att göra inom gång- eller cykelavstånd från våra verksamheter. För sportiga besökare finns det ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan.

På Mormors kan man till exempel spela padel eller tennis på Stora Rörs egna banor eller hyra en cykel för att utforska Öland på två hjul. För mer äventyrliga besökare finns det även möjlighet att prova på någon av de närliggande MTB-banorna.

För den som vill ta det lite lugnare och njuta av den vackra naturen kan man vandra i den fridfulla Rällaskogen. Här finns det möjlighet att uppleva vacker skogsmiljö, hitta svamp eller bara ta en paus och andas in den friska luften.

Men det finns mycket mer att göra på Öland. Ön erbjuder flera mil av vackra sandstränder och ett rikt djurliv med bland annat ett stort antal fåglar. Besökare kan också upptäcka Ölands rika historia och kultur genom att besöka någon av de historiska sevärdheterna såsom Borgholms slott, Alvaret eller Ottenby fågelstation.

Så oavsett om du är en äventyrslysten person eller bara vill koppla av och njuta av naturen så finns det något för alla på Öland och specifikt i Stora Rör. Välkommen att upptäcka allt som Öland har att erbjuda!

Upplev Öland – solens och vindarnas ö!

På vår avlånga ö finns något för alla. Vi lovar. Här finns historiska platser som får dig att känna historiens vingslag men också över 50 badplatser och Sveriges högsta fyr. Vill ni ha tips på saker att göra under er vistelse på ön? Klicka på knappen nedan.