Drömbröllop på Öland?

Bröllopslokal precis vid havet på Öland

Går ni i tankar på att gifta er på underbara Öland och med vacker solnedgång som kuliss? Hos oss på Mormors i Stora Rör har vi alla förutsättningar för att ni ska få det där bröllopet ni drömmer om. Nedan listar vi några av fördelarna med att boka er stora dag tillsammans med oss. 

Se vår bröllopsfilm

Bröllopslokal

Beroende på när på året ni vill fira er stora dag har vi olika alternativ att erbjuda er.  Antingen har ni mat och bröllopsfest i vårt pensionat med 17 rum. Önskar ni ett större bröllop använder ni vår Bistro där vi har möjlighet för fler sittande gäster. Båda lokalerna har tillgång till alla faciliteter ni kan tänkas behöva med kök, toaletter, wi-fi och havsutsikt.

Vigsel

Tänker ni en klassisk vigsel i kyrka eller vill ni gifta er precis vid havets kant med vackra Kalmarsund som kuliss? Oavsett vad ni väljer kan vi hjälpa er med tips och idéer på vackra kyrkor eller hur ni skulle kunna lägga upp er vigsel hos oss.

Bröllopsmat och tårta

Vi har både restaurang och bageri hos oss, det är därför enbart er vision som sätter gränserna här. Vi arbetar med lokala och ekologiska råvaror för att hålla högsta kvalité. Önskar ni trerätters fine-dining eller att vi grillar precis vid havet? Inga problem. Beskriv er dröm så ska vi göra allt vi kan för att förverkliga den.