Drömbröllop på Öland?

Bröllopslokal precis vid havet på Öland

Går ni i tankar på att gifta er på underbara Öland och med vacker solnedgång som kuliss? Hos oss på Mormors i Stora Rör har vi alla förutsättningar för att ni ska få det där bröllopet ni drömmer om. Nedan listar vi några av fördelarna med att boka er stora dag tillsammans med oss. 

Bröllopslokal med havet som närmsta granne!

Beroende på när på året ni vill fira er stora dag har vi olika alternativ att erbjuda er. Ni kan ha middag och bröllopsfest i vårt pensionat med 17 rum eller dukar vi upp under ett tält i trädgården bland ekarna. Är ni ett större sällskap kan vi även hjälpa er med att hyra Magasinet i Stora Rörs hamn. Mormors lokaler har tillgång till alla tänkbara faciliteter ni kan tänkas behöva med toaletter, wi-fi och havsutsikt. Lägger ni ert bröllop över flera dagar kan ni också njuta av allt som Stora Rör har att erbjuda med tennis- och padelbanor, bastu, cykel- och vandringsleder samt restaurang och stenugnsbageri.

Vigsel på Öland

Tänker ni en klassisk vigsel i kyrka eller vill ni gifta er precis vid havets kant med vackra Kalmarsund som kuliss? Oavsett vad ni väljer kan vi hjälpa er med tips och idéer på vackra kyrkor eller hur ni skulle kunna lägga upp er vigsel hos oss. Vårt främsta fokus kommer att vara att se till att ni ska kunna ägna varje stund till att njuta av ert giftemål.

Vi kan också hjälpa er att föreviga er stora dag då vi har kontakt med både fotograf och filmare i regionen.

Bröllopsmat och tårta producerat och lagat lokalt på Öland!

Vi har både restaurang och bageri hos oss, det är därför enbart er vision som sätter gränserna här. Vi arbetar med lokala och ekologiska råvaror för att hålla högsta kvalité. Önskar ni trerätters fine-dining eller att vi grillar precis vid havet? Inga problem. Beskriv er dröm så ska vi göra allt vi kan för att förverkliga den.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er att förverkliga era drömmars bröllop?

Kontakta Emelie nedan.

Emelie Östman
Marknads-, personal- & bokningsansvarig
076-174 10 80
emelie@mormorsoland.se