Mormors Brödbod Kalmar

I Mormors Brödbod i Kalmar erbjuder vi vårt hantverksbröd bakat på ekologiska råvaror och bland annat ölandsvete. Allt bakat i vårt eget stenugnsbageri. I en ombonad miljö kan du njuta av en mysig fikastund eller en frukost med hälsosam färskpressad juice. Vi serverar även lunch med fräscha smörgåsar, pajer och sallader.

Lunch i Kalmar!

På Brödboden har vi allt från matiga smörgåsar till hemlagade pajer – antingen att äta här eller att ta med. Vad sägs om smörgåsar med Päron och Chévre eller en Västerbottenpaj?

Fika, bröd eller smörgåsar till ert företag eller event i Kalmar!

Hos oss på Mormors kan du beställa allt från vårt sortiment till ert företag, fest eller event. Vi levererar allt från våra berömda kanel- och kardemummabullar till smörgåsar och annan fika. Söker ni veganska alternativ? Inga problem.

Maila oss din förfrågan till emelie@mormorsoland.se.

Telefon: 076-144 44 63

Rikt sortiment av kakor och rawfoodbakverk

Välkommen till oss för en mysig stund och en god fika. Våra kanel- och kardemummabullar har fått ett vida rykte om sig att vara väl värda en omväg! Vi har ett rikt sortiment av småkakor, mjuka kakor och rawfoodbakverk.

Du hittar oss på Fiskaregatan 14 i Kalmar.

Öppettider

Tisdag-fredag 09.00-17.00

Lördagar 09.00-15.00

Söndagar & måndagar: Stängt

Varmt välkomna till Brödboden i Kalmar!

”Mormors kanel- och kardemummabullar har tagit Kalmar och Öland med storm! Inga genvägar här inte. Massor av gott smör från ett lokalt smålandsmejeri blandas med kärlek och glädje och resultatet blir därefter.”